Wij zijn bereikbaar:

Maandag:      

12.00 - 18.00 uur

Dinsdag t/m zaterdag:

10.00 - 18.00 uur     

Telefoon:

06 - 861 855 63

E-Mail:

contact@esrosenboom.nl         

Klik hier om contact met ons op te nemen via een simpel formulier!

 

Over ons  

In een wereld die snel vooruit gaat hoort een bedrijf dat ook met de tijd meegaat. Soms ziet u door de bomen het bos niet meer Slachtoffer worden van grote bedrijven die alleen maar er op uit zijn om zoveel mogelijk geld te verdienen wilt u niet. Daar is een gedegen advies voor nodig om dat apparaat te leveren waar u ook achteraf zeker weet dat u de juiste keuze hebt gemaakt. Wij zijn ervoor om u dat advies te geven en samen ervoor zorgen dat u maximaal plezier beleeft. Van klein-huishoudelijk tot wasautomaat en televisie, prijsbewust en toch gratis thuis geleverd en geïnstalleerd binnen Parkstad.

Hoe werken wij?

Heel simpel wij komen naar u thuis. Uw eigen vertrouwde omgeving is het prettigst voor u. Geen gedoe in een drukke winkel maar in alle rust uw wensen kenbaar maken. Het is dan aan ons om u een gedegen advies te geven. Wellicht hebben wij ideeën waar u nog niet aan heeft gedacht. 

Wij leveren alle grote merken zoals Philips, Samsung, Miele, AEG en ga zo maar door. Voor iedereen hebben wij een apparaat, dus ook voor de kleine beurs.

Uitgebreide service.

Ons zekerheidsplan geeft u datgene dat u wilt, duidelijkheid en zekerheid. Vijf jaar onbezorgd gebruiksplezier van uw aankoop en ook nog gratis een jaarlijkse servicecheck en update van uw apparaat. Wij informeren u hier graag over.               Ook als u een apparaat heeft dat niet bij ons is gekocht wordt met dezelfde zorg behandeld en gerepareerd. Ook hiervoor komen wij aan huis, een simpel telefoontje en wij staan voor u klaar.

Inbouw apparatuur.

Uw keuken verdient een apparaat waar u alle gemakken van heeft. Een oven waar heerlijke gerechten in klaar gemaakt worden en kokkerellen op uw gas- of elektrische kookplaat. Na het eten doet de afwasmachine zijn werk zodat u kan genieten van datgene dat u op dat moment belangrijk vindt. 

Wij doen graag méér voor U !!