Wij zijn bereikbaar:

Maandag:      

12.00 - 18.00 uur

Dinsdag t/m zaterdag:

10.00 - 18.00 uur     

Telefoon:

06 - 861 855 63

E-Mail:

contact@esrosenboom.nl         

Klik hier om contact met ons op te nemen via een simpel formulier!

 

Diensten  

Als u overweegt een nieuw apparaat te kopen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren aan huis om zo een perfect beeld te krijgen van uw wensen. Afspraken zijn altijd geheel vrijblijvend en zo maakt u kennis met de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Van hoogwaardige apparaten tot apparaten voor de kleine beurs. Wij hebben het apparaat van uw wens.

Ook als u een defect apparaat heeft (wel of niet bij ons gekocht), kunt u bij ons terecht. Uw apparaat krijgt de aandacht die het verdiend en mocht de reparatie niet lonend zijn, krijgt u de onderzoekkosten weer verrekend met de aanschaf van het nieuwe apparaat dat u bij ons heeft besteld. Mocht uw televisie niet ter plekke hersteld kunnen worden krijgt u indien beschikbaar een leenapparaat.

Van Sittard tot Parkstad en Maastricht. Alle apparaten hoe klein ook worden gratis thuis geleverd. Uw oude apparaat wordt gratis meegenomen, verpakking retour en getest voor vertrek. Mocht u daarna nog vragen hebben over het gebruik mag u altijd contact met ons opnemen, dit hoort standaard bij onze service.

Mocht u pas verhuisd zijn of gaan verhuizen en u wilt alles graag weer goed aangesloten hebben, wij zijn er voor u. U betaald alleen de tijd die wij nodig hebben. Starttarief is 1 uur werktijd, indien langer nodig per kwart-uur tarief. Zo betaalt u nooit teveel.

Ook werken wij samen met andere bedrijven. Mocht er een aanpassing in huis nodig zijn kunnen wij deze inschakelen voor u. Uiteindelijk bepaalt u zelf wie u inschakelt, maar wij hebben goede ervaringen met deze bedrijven. 

Koopt u een apparaat gecombineerd met het ZEKERHEIDSPLAN dan krijgt u gratis een jaarlijkse controle van uw apparaat. Op deze manier houden wij uw apparaat ieder jaar up-to-date.

Hieronder vind u een kleine greep uit onze producten:

Wasautomaten

Televisie

Stofzuigers

Wasdrogers

Home Cinema

Scheerapparaten

Koel- en Vrieskasten

Blu-Ray

Koffiezetters

Afwasautomaten

Digitale Ontvangst

Strijkijzers

Inbouw Apparaten

Soundbars

Fun Cooking

Magnetron en Oven

Hoofdtelefoons

Broodrooster

Fornuis en Kookplaat

CI Modules

Mixers

Enz...

Enz...

Enz...